Güncel Haberler

Fransa Evindeki Hazırlık Turnuvasında Karadağ’ı Yendi

Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren 2 takım Fransa ve Karadağ, Lyon kentinin ev sahipliği yaptığı turnuvada karşılaştılar. Kazanan taraf 80-72’lik skorla ev sahibi Fransa oldu.

Maça etkili başlayan taraf misafir Karadağ oldu ve ilk yarıyı 43-36 önde kapattılar. İkinci yarının başında savunmayı sertleştirerek farkın açılmasına engel olan ve oyuna dengeyi getiren Fransa, son çeyrekte ise Batum liderliğinde 29 sayı bularak maçı kazanmayı bildiler.

Ev sahibinde kaptan Nicola Batum 18 sayı, 2 ribaund ve Evan Fournier 17 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile galibiyetin mimarları olurken, Karadağ’da ise kaptan Bojan Dubljevic 12 sayı, 6 ribaund ve Nikola Vucevic 12 sayı, 10 ribaund ile etkili olsalar da galibiyeti getiremediler.

Turnuvanın 2. gününde Fransa ile Brezilya ve Karadağ ile de Arjantin karşı karşıya gelecekler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Itoudis ve Melih, Partizan Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Sırbistan ekibi Partizan’a konuk oluyor. Karşılaşma …