Güncel Haberler

Porto Riko Kadroya Tecrübeli Forvet Takviyesi Yapıyor

Dünya Kupası hazırlıklarına devam eden Porto Riko, aday kadroya tecrübeli bir ismi dahil edecek.

Porto Riko basketbol federasyonu daha önce milli takım formasını çokça kez terletmiş olan NBA patentli Renaldo Balkman‘ı davet etti ve 35 yaşındaki veteran oyuncu da bu daveti geri çevirmedi. Balkman Perşembe günü hazırlıkların son bölümü için Çin’e hareket edecek kafileye katılacak.

Balkman son olarak ülkesini 2016 Olimpiyat ön elemeleri kapsamında oynanan maçlarda temsil etmişti. 2012 yılına kadar devam eden NBA kariyerinde 229 maçta görev almış olan tecrübeli forvet son olarak Filipinler’in SM Beermen takımında 25 maçta ortalama 25.6 sayı, %35.4 3sayı, 10.5 ribaund, 4.5 asist, 1.2 blok, 1.5 top çalma ile mücadele etmişti.

Porto Riko C grubunda İran, İspanya ve Tunus ile mücadele edecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Yunanistan, Porto Riko’yu Lakerslı Antetokounmpo ile Geçti!

Acropolis Turnuvası’nda ev sahibi Yunanistan, konuk ettiği Porto Riko‘yu Lakers’ın uzunu Antetokounmpo’nun etkili oyunu ile …