Güncel Haberler

Millilerin Rakibi Japonya Bu Kez Yeni Zelanda’ya Kaybetti

Dünya Kupası‘nda 12 Dev Adam ile aynı grupta yer alan Japonya, ülkesinde Yeni Zelanda karşısında oynadığı ikinci maçta bu kez 87-104 kaybetti. İlk maçı 99-89 kazanmışlardı.

Yeni Zelanda’da 5 oyuncu ve 10 üzeri skor katkısı verdi. Ethan Rusbatch 16 sayı ile ön plana çıkarken, Isaac Fotu 15 sayı, Corey Webster 14 sayı, Robert Loe 13 sayı ve Thomas Abercrombie 12 sayı ile katkı verdi.

Japonya’da ise genç yıldız Rui Hachimura 19 sayı, 9 ribaund ile takımını ayakta tutmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Japonya E grubunda milli takımımızı, ABD v e Çekya ile birlikte mücadele edecekken, Yeni Zelanda ise Brezilya, Karadağ ve Yunanistan ile karşılaşacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko, Zorlu Partizan Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Stark Arena’da Partizan‘a konuk oluyor. 23 …