Güncel Haberler

Panathinaikos’un Gözden Çıkardığı Charalampopoulos Olympiakos ile Anlaşmaya Yakın

Alt yapı milli takımlarında adından sıkça söz ettiren ancak A takım seviyesinde şuana kadar beklentileri karşılayamayan Vassilis Charalampopoulos takımı Panathinaikos tarafından serbest bırakılmıştı.

Yeşiller ile kontratı bulunduğu 2012-17 yılları arasında önce PAOK’a sonra da Lavrio’ya kiralanan ama bu takımlarda da beklentileri karşılayamayan 2.05 boyundaki 1997 doğumlu genç forvetin Olympiakos ile 2 yıllık bir kontrata imza atması bekleniyor.

Anlaşma gerçekleşirse Kırmızılar onu önümüzdeki sezon için Ionikos Nikaias takımına kiralık göndermyi düşünüyor ki AEK da onunla ilgilenen takımlar arasında yer alıyor.

Charalampopoulos geçtiğimiz sezon Lavrio’da 12 maçta ortalama 21.7 dakika süre almış, 7.4 sayı, %34.8 3sayı, 3.1 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …