Güncel Haberler

RESMİ: Ligin Yeni Takımı Bursaspor Ender Arslan ile İmzaladı

Türkiye Basketbol Süper Ligi‘nin yeni takımlarından biri olan Bursaspor guard rotasyonunu tecrübeli bir isim ile güçlendirdi.

Geçtiğimiz sezon Türk Telekom‘un başarısı için mücadele eden Ender Arslan ile anlaştıklarını açıkladılar.

BSL’de 28 maçta 17.1 dakika süre alırken 5.2 sayı, 3.1 asist ile mücadele ederken 7DAYS EuroCup’da ise 6 maçta ortalama 22.8 dakika süre alırken 5.8 sayı, 1.3 ribaund, 2.2 asist ile katkı vermişti. 1.90 boyunda olan 1983 doğumlu tecrübeli oyun kurucu, ilerleyen yaşıyla eski çabukluğunu yitirmiş olsa da halen saha görüşü, organizasyon becerisi ve kritik yerlerde bulduğu üçlüklerle özellikle BSL seviyesinde değerli bir parça. Zaten Bursaspor’un aldığı iki skorer yabancı guardı yedekleyecek ve süreleri Telekom’daki gibi sınırlı olacaktır, bunun da yine verimliliğini arttıracağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …