Güncel Haberler

RESMİ: Bandırma’nın Rakiplerinden Pau Orthez Tanıdık Bir Skorerle Anlaştı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde mücadele edecek olan Teksüt Bandırma’nın rakiplerinden Pau Orthez tanıdık bir skoreri kadrosuna kattı.

Fransız ekibi geçtiğimiz sezona ülkemiz Afyon Belediyespor’da başlayan sonra da Sassari‘ye transfer olan skorer guard Tyrus McGee ile anlaştılar.

Serie A’da 22 maçta ortalama 20.5 dakika süre alırken 9.0 sayı, %37.5 3sayı, 2.3 ribaund, 1.8 asist ve şampiyonluğa ulaştıkları FIBA Europe Cup’da ise 10 maçta ortalama 25.2 dakikada 10.4 sayı, %41.9 3sayı, 3.0 ribaund, 3.1 asist ile mücadele etmişti.

1.88 boyunda olan 28 yaşındaki tecrübeli skorer, atletik özellikleri ve çabukluğu ile dikkat çeken delici bir guard. Fiziksel dezavantajlarına rağmen 2 numarada da rahatlıkla görev alabilen McGee, dış şutları da hafife alınmayacak bir isim, bu nedenle de hücumda birden fazla silahı olan komple bir skorer. Savunmada da zaman zaman sorun yaşada da atletizmi ve çabukluğu ile fiziksel dezavantajlarını da ortadan kaldırıyor. Şampiyonlar Ligi seviyesinde Pau Orthez’e özellikle işin hücum tarafında sınıf atlatacağını düşünüyorum. Spektaküler oyuncuyu izlemek büyük bir keyif.

https://youtu.be/I9OcYYlD480

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Malaga, Promitheas’ı Deplasmanda Yenerek İlk Final Four Biletini Kaptı

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi 2. maçında Unicaja Malaga, Yunanistan’da konuk olduğu Promitheas‘ı 83-90’lık …