Güncel Haberler

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakibi Dijon Tanıdık Bir Uzunu Kadrosuna Kattı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde Beşiktaş Sompo Japan’in rakiplerinden biri olan Fransız ekibi Dijon pota altını tanıdık bir isimle güçlendirdi.

Daha önce ülkemizde Muratbey Uşak forması giymiş olan ve geçtiğimiz sezon G-League‘de Oklahoma City Blue forması giyen Richard Solomon ile anlaştılar.

2.08 boyunda olan 1992 doğumlu Solomon, G-League’de yer aldığı 35 maçta ortalama 26.1 dakika süre alırken 13.8 sayı, 8.6 ribaund, 1.6 asist, 1.2 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti. Uzun kolları ve atletik özellikleri ile her iki pota altında da önemli bir tehdit. Ancak potadan uzaklaştıkça etkisi azalan ve birebir savunmada ciddi zaafları olan bir uzun olduğunu da etkleyeyim. Zaten Uşak sezonun da en önemli eksisi takımın savunma direncini aşağı çekmesiydi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Malaga, Promitheas’ı Deplasmanda Yenerek İlk Final Four Biletini Kaptı

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi 2. maçında Unicaja Malaga, Yunanistan’da konuk olduğu Promitheas‘ı 83-90’lık …