Güncel Haberler

RESMİ: Badalona Beklenen Prepelic Transferini Açıkladı

Real Madrid‘in kaliteli guard rotasyonunda kendisine süre bulmakta zorlanan Klemen Prepelic beklendiği gibi Joventut Badalona‘ya 1 sezon için kiralandı. İspanyol ekibi 7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Darüşşafaka Tekfen ile aynı grupta yer alıyor.

1.91 boyunda olan 1992 doğumlu şutör guard, geçtiğimiz sezon derin Real Madrid rotasyonunda çok az şans bulabilmişti. Liga Endesa’da 22 maçta 10.5 dakika süre bulurken 4.2 sayı, 1.0 asist ve Euroleague’de ise 21 maçta ortalama 8.6 dakika parkede kalırken 3.8 sayı, 1.7 asist ile katkı verebilmişti.

Real Madrid’in Llull, Campazzo, Carroll gibi isimlerin yanına bir de Laprovittola’yı eklemesiyle yeni sezonda forma şansı çok azalmıştı Prepelic’in. Ancak İspanyol devi kontratı devam ettiği için de ondan vazgeçmek istemiyordu. Bu nedenle de ülkemizdeki bir çok kulübe de örnek olacak şekilde onu hedefleri daha düşük olan ama daha fazla süre bulabileceği bir takıma kiraladılar. Slovenya milli takımının Avrupa şampiyonu olmasına önemli katkıları bulunan şutör guardın Badalona forması ile Eurocup sahnesinde tekrar adından söz ettireceğini ve lideri Laprovittola’yı kaybetmiş olan ekibe liderlik edebileceğini düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=nx76VxgcPWk

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …