Güncel Haberler

Vesely Dünya Kupası’nda Milli Takımımızı Üzemeyecek!

Tarihinde ilk kez Dünya Kupası‘na katılmaya hazırlanan Çekya‘da Jan Vesely şoku yaşanıyor!

Çekya Basketbol Federasyonu yaptığı açıklamada dizindeki sakatlığı tam olarak atlatamayan ve rehabilitasyon süreci devam eden yıldız uzunun Çin’de düzenlenecek Dünya Kupası’nda ülkesini yanlız bırakmak zorunda olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe’nin yıldız uzunu Vesely yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Maalesef Dünya Kupası’nda forma giyemeyeceğim. Sağlığım daha önemli. Öncelikle dizimin iyileşmesini sağlamayalım ve bu süreçte Dünya Kupası’na hazırlanabilmem de mümkün değil. Dünya Kupası’nda yer almayı 4 gözle bekliyordum ama sağlık sorunları milli formayı giymeme engel olacak.”

Vesely’den faydalanamayacak Çekya, E grubunda milli takımımız, ABD ve Japonya ile birlikte ilk 2 sırada yer alabilmek için mücadele edecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2024 ING Türkiye Kupası’nda Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu

ING Türkiye Kupası’nda oynanan çeyrek final maçlarının ardından yarı finale yükselen takımlar belli oldu. Ligin …