Güncel Haberler

RESMİ: Türk Telekom’un Rakibi Hapoel Holon’dan Foster Takviyesi

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcilerimizden Türk Telekom ile aynı grupta yer alan İsrail ekibi Hapoel Holon, kadrosuna Güney Kore’den skorer takviyesi yaptı.

Geçtiğimiz sezon Güney Kore Ligi’nde DB Promy forması giyen genç guard Marcus Foster ile anlaştılar.

1.90 boyunda olan 1995 doğumlu skorer guard geçtiğimiz sezon Promy forması ile 51 maçta ortalama 27 dakika süre alırken 25.2 sayı, %32.0 3sayı, 5.2 ribaund, 3.8 asist istatistikleri ile dikkatleri üstüne çekmişti.

Atletik özellikler, sürati ve etkili dış şutları ile Güney Kore Ligi’nde elini kolunu sallaya sallaya 25 sayı üreten bir guarddı Foster. Elbette İsrail Ligi ve Şampiyonlar Ligi onun için çok farklı bir sahne olacak. Karşısında çok daha sert savunmacılar görecek. Ancak Holon’un tercih ettiği yüksek tempo basketbolunda verimli olacağını düşünüyorum, tecrübesizliği zaman zaman başına dert açacak olsa da enerjisi, atletizmi ve skorerliği ile adından sıkça söz ettirecek bir isim olacak. Walden’ın yerini doldurması çok zor elbette ama skorer özellikleri ile dikkatle takip edeceğim isimlerden biri olacak yeni sezonda.

https://www.youtube.com/watch?v=9tLPTFPJr1Q

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …