Güncel Haberler

RESMİ: Bayern Munich Flaccadori Transferini Açıkladı

Yeni sezona iddialı bir kadroyla girecek olan Euroleague ekiplerinden Bayern Munich, guard rotasyonuna bir takviye daha yaptığını açıkladı.

Alman ekibi geçtiğimiz sezon Trento forması ile izlediğimiz genç İtalyan guard Diego Flaccadori ile 2 yıllık kontrat imzaladığını açıkladı.

1.94 boyunda olan 1996 doğumlu genç guard Serie A’da 33 maçta ortalama 21.4 dakika süre alırken 8.2 sayı, %29.0 3sayı, 2.5 ribaund, 1.4 asist ve Eurocup’da ise 8 maçta 26.0 dakika sahada kalırken 10.3 sayı, %26.1 3sayı, 3.0 ribaund, 3.1 asist 1.4 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti. Flaccadori İtalya milli takımının da formasını tüm altyapı düzeylerinin ardından A takım seviyesinde de giyiyor.

Solak 2 numara skorer özellikleri yüksek bir guard. Özellikle penetreleri ve dengeli fiziği ile rakip savunmaları zorlayan bir isim. Her ne kadar dış şutu istikrarsız olsa da tamamen riske edilebilecek bir isim değil ki bunu da kullanarak fakelerle penetrelerini daha verimli hale getiren akıllı bir oyuncu. Açık alanda etkinliği artan bir guard, geçiş oyunlarında ve hızlı hücumlarda bitirici olarak etkili bir silah. İkili oyunlarda da hem organizatör hem de ceza kesici olarak görev alabiliyor, pasör özellikleri var. Penetreler de sağ tarafa gitme konusunda kendisini geliştirmeli ve dış şutlarını daha tehditkar hale getirmeli. Bayern çok potansiyelli ve Euroleague seviyesinde bile takıma direkt katkı yapabilecek genç bir yeteneği kadrosuna katmayı başardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …