Güncel Haberler

Eksik İtalya Hazırlık Maçında Romanya’yı Rahat Geçti

Dünya Kupası hazırlıklarına ülkesinde devam eden İtalya, Trentino Basket Cup’ta karşılaştığı Romanya‘yı eksiklerine rağmen 88-60 gibi rahat bir skorla yenerek ilk hazırlık maçını galibiyetle kapatmış oldu.

Ev sahibinde Marco Belinelli, Danilo Gallinari ve Luigi Datome kadroda yer almadılar.

Baştan sona üstün bir oyun sergileyen İtalya’da Alessandro Gentile 14 sayı, 9 ribaund, 2 asist ile ön plana çıkarken Awudu Abbas ve Pietro Aradori ise 10’ar sayıyla çift haneli skorlara ulaşan diğer isimler oldular.

Romanya’da ise Emanuel Cate 12 sayı, 8 ribaund, 4 asist ile etkili olsa da takımını ayakta tutmaya yeterli olmadı. Bobe Nicolescu 12 sayı ve Mirel Dragoste 10 sayı ile diğer direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman ve Singleton, Asvel Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Fransız ekibi LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk …