Güncel Haberler

Maccabi Tel Aviv NBA Patentli Uzun Acy ile İlgileniyor

Yeni sezonda play-off için iddialı bir kadro kurmak isteyen ama biraz da geç kalan Maccabi Tel Aviv, pota altına NBA’den takviye yapma peşinde.

29 yaşında olan 2.01 boyundaki tecrübeli forvet Quincy Acy İsrail ekibinin ciddi şekilde ilgilendiği bir isim. Sportando ve İsrail medyasından Sport 5 siteleri de bu ilgiyi doğruladılar. Acy ile transfer döneminin başında temsilcimiz Fenerbahçe’nin de adı anılmıştı.

2012 draftında 2.tur 37.sırada Raptors tarafından seçilen tecrübeli forvet, geçtiğimiz sezona Suns’da başladı ve 10 maçta ortalama 12.1 dakika süre alırken sadece 1.7 sayı, 2.5 ribaund ile katkı verebildi. Sonrasında kısa bir G-League serüveni yaşayıp ardından da 25 Mart’ta Çin ekibi Shenzen ile sadece 1 maça çıktı ve sezonun kalanında herhangi bir takımda forma giymedi. NBA kariyerinde 7 yıl boyunca toplam 337 maçta görev alırken 4.9 sayı, 3.5 ribaund ile katkı vermişti.

Oyuncu hakkındaki görüşlerime ve Euroleague seviyesinde neler yapabileceğine dair mini analizime BURADAN ulaşabilirsiniz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Yannier, Play-Off Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier, Turkish Airlines Euroleague play-off öncesi Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan 40+ …