Güncel Haberler

RESMİ: Galatasaray’ın Güçlü Rakiplerinden Unicaja Malaga Takviyelere Devam Ediyor

7DAYS EuroCup‘da temsilcilerimizden Galatasaray Doğa Sigorta ile aynı grupta yer alan İspanyol ekibi Unicaja Malaga takviyelerine devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon Unics Kazan‘da sergilediği çok yönlü performansla dikkat çeken Nijerya asıllı Kanadalı forvet Melvin Ejim ile 1+1 yıllık kontrat imzaladılar.

2.01 boyunda olan 28 yaşındaki Ejim, 2 sezon geçirdiği Rus ekibinde geçen sezon Eurocup’da takımın yarı finale çıkmasına 7.2 sayı, 3.7 ribaund, 1.1 asist ile katkı verirken, VTB Lig üçüncülüğüne ise 8.5 sayı, 5.6 ribaund, 1.5 asist istatistikleri ile destek olmuştu.

Kanada milli takımının da formasını giyen Ejim, iki forvet pozisyonunda da görev alabiliyor. Oyunun her iki tarafında da çok yönlü performans sergileyebilen bir isim. Hücumda hem dış şut tehditi var, hem de topu yere vurup yüzü dönük de sırtı dönük de skor üretebiliyor. Topsuz oyunda da etkili olan, gerek kanatlardan gerekse dipten yaptığı akıllı katlarla skora gidebilen bir isim. Elbette komple bir skorer ya da özel bir hücum silah değil ama takımına hücumda değer katan bir isim. Diğer taraftan işin savunma tarafında da savaşçı kimliği, güçlü fiziği ve çabuk ayakları ile her eve lazım bir forvet. 1, 2, 3, 4 pozisyonlarının tamamını savunabiliyor. Özetle Malaga çok yönlü ve savaşçı bir takım oyuncusu kazandı. Eurocup seviyesindeki tüm takımlarımız için Kaçan Balık…

https://www.youtube.com/watch?v=bG0Gz0hdaBQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …