Güncel Haberler

RESMİ: Anadolu Efes Larkin ile Yeniden Anlaştı

Geçtiğimiz sezon Anadolu Efes‘in Euroleague finali oynamasında ve Tahincioğlu Baskebol Süper Lig‘de kupayı kazanmasında büyük pay sahibi olan Shane Larkin‘in durumu netleşti.

NBA’den aldığı teklifler ve adının CSKA Moskova ile anılması Anadolu Efes’i zorlamış olsa da lacivert beyazlılar yıldız oyun kurucusunu ikna etmeyi başardı ve 1+1 sözleşme imzaladı. Böylelikle Anadolu Efes Motum ve Metecan dışında tüm kadrosunu korumuş oldu.

1992 doğumlu olan 1.82 boyundaki Larkin geride bıraktığımı sezon Euroleague’de 12.5 sayı, %44.9 3sayı, 2.2 ribaund, 3.1 asist ve BSL’de ise 15.2 sayı, %35.8 3sayı, 2.8 ribaund, 4.3 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Tüm kadrosunu koruyan ve Motum yerine koç Ataman’ın sistemine çok daha uygun şutör bir 4 numara olan Peters’ı transfer eden Anadolu Efes’de Larkin’in de takımda kalması onları yine favorilerden biri haline getirdi Euroleague’de. Geçtiğimiz sezonun özellikle ilk yarısında uyum ve sakatlık sorunları yaşayan Larkin’in bu kez bu sorunlar olmadan da sezona başlayacağını düşündüğümüzde Micic ile beraber yine rakip takımların korkulu rüyası olacaklarını rahatlıkla söyleyebiliriz. Kyifli bir Efes bu sezon da bizleri bekliyor olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=Hao8jpx_m3o

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …