Güncel Haberler

RESMİ: Tofaş’ın Rakibi Partizan’dan Peiners Hamlesi Geldi

7DAYS EuroCup‘da temsilcilerimizden biri olan Tofaş ile aynı grupta yer alan Sırp ekibi Partizan, forvet rotasyonuna tanıdık bir isimle takviye yaptı.

Geçtiğimiz sezon ülkemizde Darüşşafaka Tekfen forması giymiş olan Letonyalı forvet Zanis Peiners artık Partizan’ın başarısı için ter dökecek.

2.06 boyunda olan 1990 doğumlu olan Letonya milli takımında da forma giyen Peiners, BSL’de 19 maçta ortalama 18.7 dakika süre alırken 7.9 sayı, %39.5 3sayı, 2.4 ribaund, 1.9 asist ile mücadele ederken Euroleague’de ise 28 maçta görev alırken 17.1 dakika parkede kalmış ve 6.7 sayı, %30.0 3sayı, 1.9 ribaund, 1.5 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Her iki forvet pozisyonunda da görev alabilen Peiners, Daçka’da beklentileri karşılayamadı çünkü Euroleague seviyesi için yetersiz kaldı. Ancak Eurocup seviyesinde çok yönlü oyunu ile koç Trinchieri’nin mental desteği eşliğinde etkili bir katkı verecektir. Hem dışardan hem de içerden tehditi olan ayrıca point-forvet olarak takımın organizasyonuna ve pas dağıtımına da yardımcı olan Peiners’in geçtiğimiz sezonki dağınık Daçka’dan sonra düzenli Partizan kadrosunda etkisi artacaktır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …