Güncel Haberler

RESMİ: Alba Berlin Beklenen Eriksson Hamlesini Açıkladı

Euroleague‘in yeni takımlarından Alba Berlin kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon Gran Canaria forması ile izlediğimiz İsveçli keskin nişancı Markus Eriksson ile 4 yıllık anlaşmaya imza attılar. Alba bu transfer için İspanyol ekibine serbest kalma bedeli olarak 250.000 Euro ödeme yaptı.

2.01 metre boyunda olan 25 yaşındaki kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon Euroleague’de 10.4 sayı, %41.5 3sayı, 1.3 ribaund ve Liga Endesa’da 12.6 sayı, %45.0 3sayı, 2.1 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Koç Reneses’in sisteminde yerinin ne olacağı ve takıma neler katabileceğine dair mini analizime BURADAN ulaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=jd2Quu5ypGI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Ezeli Rakibi Alba’yı Farka Boğdu!

Almanya easyCredit BBL 32. hafta mücadelesinde FC Bayern Munich konuk ettiği ezeli rakibi Alba Berlin‘i …