Güncel Haberler

SON DAKİKA: CSKA NBA Patentli Uzun Koufos ile Anlaştı!

Son şampiyon CSKA Moskova, transfer döneminde bir çok yıldızını kaybetmesine rağmen sessizliğini koruyordu. Voigtmann, Hilliard, Strelnikes hamleleri önemli olsa da yıldız transfer kontenjanında değillerdi. İşte Rus ekibi bu kontenjanı dolduracak bir ismi pota altına kattı.

Son olarak Sacramento Kings forması giyen ancak serbest kaldıktan sonra NBA’de istediği kontratı bulamayan tecrübeli Yunan pivot Kostas Koufos ile 2 yıllık kontrata imza attılar. Kontratta önümüzdeki yaz için NBA çıkış maddesi bulunurken, Koufos toplam 6 milyon dolar kazanacak kontrat boyunca.

2.13 boyunda olan 1989 doğumlu Koufos, geçtiğimiz sezonda 42 maçta 12.0 dakika süre almış ve 3.7 sayı, 4.2 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti. 2008 draftında 23.sırada Utah Jazz tarafından seçilen Yunan uzun, Ohio State’den mezun olduktan sonra kariyerinin tamamını NBA’de geçirmiş ve Kings dışında, Timberwolves, Jazz, Nuggets, Grizzlies formaları da giymişti. Bu hamleyle beraber CSKA’nın 5 numara rotasyonu oldukça genişledi, Voigtmann, Hines, Bolomboy ve Koufos’dan oluşan bir derinliği kullanabilecek koç Itoudis.

https://www.youtube.com/watch?v=n6TuGl24RwE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …