Güncel Haberler

RESMİ: Gaziantep’in Rakibi Tenerife’den Atkins Takviyesi

Yeni sezonda FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Gaziantep ile aynı grupta yer alan İspanyol ekibi Tenerife takviyelere devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon Hapoel Holon forması giyen Birleşik Amerikalı uzun forvet Darion Atkins ile önümüzdeki sezon için anlaşma imzaladıklarını açıkladılar.

2.03 boyunda olan 26 yaşındaki Atkins geçtiğimiz sezon İsrail Ligi’nde 37 maçta 12.4 sayı, %39.4 3sayı, 7.3 ribaund, 1.1 asist, 1.1 blok ile mücadele ederken Şampiyonlar Ligi’nde ise 14 maçta 12.9 sayı, %45.5 3sayı, 7.7 ribaund, 1.1 blok istatistikleri ile katkı vermişti. Atkins Avrupa kariyerine 2017-18 sezonunda Fransa’nın Strasbourg takımında başlamıştı. Atletik özellikleri, çabuk ayakları ve dış şut tehditi ile özel bir 4 numara Atkins. Ayrıca savunmada da çok çalışkan bir isim ve bloklarıyla dikkat çekiyor. Eurocup ve Şampiyonlar Ligi’nde yer alan tüm ekiplerimiz için maalesef Kaçan Balık oldu…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …