Güncel Haberler

Olympiakos Cole ile İlgileniyor

Guard rotasyonuna takviye yapmak isteyen Olympiakos‘da listede yer alan önemli isimlerden biri daha belli oldu.

Geçtiğimiz sezon Buducnost‘ta sergilediği performansla tekrar kendini hatırlatan Norris Cole koç Blatt’ın takımda görmek istediği isimlerden birisi. Çin ve NBA opsiyonlarını değerlendiren, Euroleague’den ise ciddi bir teklif almayan Birleşik Amerikalı guardın bu ilgiye sıcak baktığı da gelen haberler arasında.

1.88 boyunda olan 30 yaşındaki tecrübeli guar geçtiğimiz sezon Euroleague sahnesinde 16.6 sayı, 4.6 asist, 2.7 ribaund ile mücadele etmişti. Sürati, deliciliği, tempo basketbolundaki etkinliği ve skorer kimliği ile koç Blatt’ın sistemine uygun guardlardan biri. Ayrıca savunmada da topa baskı yapmayı seven ve tecrübesi ile işin savunma tarafında da liderlik yapan bir guard. Punter ve Baldwin ile birlikte yüksek tempoda oynayan ve keyifli bir Olympiakos izleyeceğimizi söyleyebilirim rahatlıkla.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …