Güncel Haberler

RESMİ: Türk Telekom’un Rakibi Strasbourg Dallo Hamlesini Duyurdu

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek ekiplerimizden Türk Telekom‘un aynı grupta yer aldığı Fransız ekibi Strasbourg guard rotasyonuna bir takviye yaptı.

Fransız ekibi dizinden sakatlanarak ameliyat olan ve sezonun ilk bölümünde faydalanamayacağı Nzeulie’nin yerine sezona Aris’de başlayan ve son bölümde Pro B takımlarından Nancy‘ye transfer olan Fransız oyuncu Boris Diallo hamlesini yaptığını açıkladı.

1.96 boyunda olan 1994 doğumlu guard, Yunanistan Ligi’nde 26 maçta 5.5 sayı, 3.5 ribaund, 2.5 asist ve Pro B’de ise 5 maçta 7.4 sayı, 4.2 ribaund, 3.8 asist istatistikleri ile katkı yapmıştı. Dış şut tehditi sınırlı olan Dallo, atletizmi, ribaundlara katkısı ve savunmadaki enerjisi ile takımına değer katmaya çalışan bir görev adamı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Nanterre Karşısında Hata Yapmadı

Fransa Betclic ELITE Pro A 11. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Nanterre‘i 91-82’lik skorla …