Güncel Haberler

Maccabi Tel Aviv NBA Patentli Grant ile İlgileniyor

Teodosic’i Bologna’ya kaptıran Maccabi Tel Aviv guard transferi için NBA piyasasını yoklamaya başladı.

İsrail temsilcisinin hedefindeki isim ise geçen sezon Orlando Magic forması ile izlediğimiz Jerian Grant.

1.96 boyunda olan 1992 doğumlu Grant, geçtiğimiz sezon NBA’de 63 maçta görev alırken ortalama 15.1 dakika süre bulmuş ve takımına 4.0 sayı, 1.6 ribaund, 2.5 asist istatistikleri ile katkı vermişti. Orlando’nun teklif vermemesiyle serbest kalan Grant’ın NBA’deki opsiyonlarını değerlendirmek için Maccabi’den biraz zaman istediği söyleniyor.

Grant pozisyonu için oldukça fizikli bir oyuncu ve bunun avantajını da kullanmayı bilen guard. Diğer taraftan iyi bir pasör, takımını gerek açık alanda gerekse yarı sahada ikili oyunlarda verimli organize etmeyi biliyor. Savunmada ise sezgileri açık, topa baskı ve pas araları konusunda değerli bir silah. Bu özellikleri ile de Euroleague seviyesinde yıldız seviyesine çıkabilecek kalitede bir guard. Maccabi onu NBA’den koparmayı başarırsa önemli bir işe imza atmış olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …