Güncel Haberler

RESMİ: Gaziantep’in Rakibi Tenerife Genç Yıldız Adayı Yusta ile Anlaştı

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Gaziantep ile aynı grupta yer alacak olan İspanyol ekibi Tenerife takviyeler yapmaya devam ediyor.

Geride bıraktığımız sezon Real Madrid forması giyen genç yıldız adayı Santiago Yusta ile 2 yıllık kontrata imza attılar.

2.00 metre boyunda 1997 doğumlu kanat oyuncusu Liga Endesa’da 20 maçta 15.3 dakika süre alırken 6.2 sayı, %40.0 3sayı, 2.3 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. Yumuşak bilekleri ve adeta kuğu gibi estetik bir şekilde potaya süzülmeleri ile benim çok beğendiğim, topun eline çok yakıştığı oyunculardan biri. Fiziğini biraz daha geliştirip işin savunma tarafına daha fazla konsantre olması gerekiyor. Koç Vidoretta gibi duayen bir koçun kanatları altında sorumluluğun da artacağını ve kendini çok daha iyi geliştireceğini düşünüyorum. İlerleyen yıllarda onun İspanya milli takımının da en önemli parçalarından biri olmasını bekliyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=TkVch8m09lM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Malaga, Promitheas’ı Deplasmanda Yenerek İlk Final Four Biletini Kaptı

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi 2. maçında Unicaja Malaga, Yunanistan’da konuk olduğu Promitheas‘ı 83-90’lık …