Güncel Haberler

RESMİ: Promitheas’dan Lowery Takviyesi Geldi

Geçtiğimiz sezon Yunanistan Ligi’nin flaş takımı olarak dikkatleri çeken Promitheas yeni sezonda 7DAYS EuroCup‘da mücadele edecek ve bu bağlamda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Yunan ekibi sezonu Polonya’nın Polski Cukier Torun takımında tamamlamış olan tecrübeli guard Robert Lowery‘i kadrosuna kattığını açıkladı.

1.88 boyunda olan 1987 doğumlu Birleşik Amerikalı oyun kurucu görev aldığı 43 maçta 27.2 dakika parkede kalırken 12.8 sayı, %40.4 3sayı, 3.7 ribaund, 6.4 asist istatistikleri ile etkili bir performan sergilemişti. Kariyerinde daha önce Çekya, Almanya, İtalya, Kazakistan, Letonya tecrübeleri de bulunan Lowery, daha önce ülkemizde 2012-13 sezonunda Best Balıkesir forması da giymişti. Ayrıca bu onun Yunanistan’daki ilk tecrübesi de olmayacak, 2014-15 sezonunda Koroivos ve 2015-16 sezonunda Nea Kifisia formaları da giymişti.

Tecrübesi, organizasyon becerisi, sürati ve etkili üçlükleri ile özellikle işin hücum tarafında Promitheas’a çok şey katacaktır. Daha önce Alba Berlin ile kısa bir Eurocup sahnesi deneyimi de bulunuyor.

Promitheas daha önce Oostende’de başarılı bir sezon geçiren Chase Fieler’ı da kadrosuna katmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …