Güncel Haberler

Ömer Yalçınkaya “Webster, Harrison ve Auguste ile Anlaşmaya Yakınız.”

Önümüzdeki sezon için koç Erdoğan ile yola devam eden ve kadronun iskeletini korumak isteyen Galatasaray Doğa Sigorta bu yolda önemli hamlelere imza atmaya hazırlanıyor.

Tivibuspor’a konuşan Genel Menajer Ömer Yalçınkaya, transferler hakkında bilgi verirken; Tai Webster, Aaron Harrison ve Zach Auguste’u kadroda tutma konusunda önemli aşama kaydettklerini ve imzaların yakın olduğunu belirtti.

Yalçınkaya, “Tai Webster, Aaron Harrison, Zach Auguste ile anlaşmaya yakınız. Ama henüz imzalar atılmadı. Point guard arayışlarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.

Normal sezonu 4. sırada tamamlayan Galatasaray, play-off yarı finalinde ise şampiyon Anadolu Efes‘e elenmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …