Güncel Haberler

FLAŞ: NBA’de Dev Takas Gerçekleşti

Oklahoma City Thunder ve Houston Rockets arasında dengeleri sarsacak bomba bir takas gerçekleşti!

Russell Westbrook Rockets’a gitti ve eski takım arkadaşı Harden ile buluştu ve Chris Paul ise yanına iki adet ilk dört sıra korumalı draft hakkı ve iki de draft hakkı değiştirme hakkı alarak Thunder’ın yolunu tuttu.

Westbrook – Harden ikilisi kariyerlerine Thunder’da birlikte başlamışlar ve yıllarca bu formayı terletmişlerdi, gelen haberlere göre de iki oyuncu zaten bu takası istiyor, destekliyordu. Brodie ve Sakallı son üç sezonda MVP ödülü kazandıktan sonra birlikte oynayacak dördüncü ikili olacak.

2008 NBA Draftı’nda Thunder -o dönemki adıyla Seattle SuperSonic- tarafından dördüncü sıradan seçilen Westbrook, kulüp tarihinin sayı lideri, asist listesinde ikinci, ribaund ve top çalma listelerinde üçüncü ve en çok maça çıkan dördüncü oyuncusu konumunda.

Bu takasla berebar bahis sitelerinde Rockets’ın şampiyonluk şansının arttığı gözlendi, artık 4.favori konumundalar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …