Güncel Haberler

Baskonia 2 Green’i Birden İstiyor!

Transfer döneminin fazla aktif olmayan ekiplerinden biri olan Kirolbet Baskonia‘nın hedefleri belli olmaya başladı.

Koç Perasovic yönetimindeki İspanyol ekibi şutör guard pozisyonuna iki takviye birden yapmak istiyor ve hedeflerinde de iki Green birden var; sezonu Fenerbahçe‘de tamamlayan Erick Green ve Alman ekibi Ratiopharm Ulm‘da izlediğimiz Javonte Green.

1.90 boyunda olan 28 yaşındaki Erick Green temsilcimiz Fenerbahçe’ye sezon ortasında gelmiş ve beklentilerin altında kalmıştı. Koç Orabdovic’in sistemine adapte olmakta zorlanan ve özellikle Euroleague’de kendisine süre bulamayan tecrübeli oyuncu BSL’de 9.5 sayı, 1.9 asist ve Euroleague’de ise 5.6 sayı ortalamaları ile mücadele etmişti.

1.96 boyunda olan 26 yaşındaki Javonte Green ise Ulm forması ile BBL’de 13.8 sayı, 4.8 ribaund, 1.6 asit ve Eurocup’da 13.9 sayı, %36.1 3sayı, 4.5 ribaund, 1.7 asist ile mücadele etmişti, şuanda da yaz liginde Boston Celtics ile boy gösteriyor. Green aynı zamanda Karadağ milli takımında da devşirme olarak forma giyiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=GoB_8iFuUyw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …