Güncel Haberler

RESMİ: Zenit Abromaitis Transferini Açıkladı!

Önümüzdeki sezon özel davetle Euroleague‘de yer alacak Rus ekibi Zenit kadrosunu yeniden şekillendirmeye devam ediyor.

Takımın başında koç Plaza’nın olmasının da etkisiyle genelde Liga Endesa’dan transfer yapan Zenit, sizlere daha önce detaylarını iletmiş olduğum transferde mutlu sona ulaştı. Son olarak Tenerife‘de izlediğimiz tecrübeli forvet Tim Abromaitis ile 2 yıllık anlaşma imzaladığını açıkladı.

2015-16 sezonundan beri Tenerife forması giyen 29 yaşındaki 2.03 boyunda olan Abromaitis geçen sezon FIBA Şampiyonlar Ligi sahnesinde 11.3 sayı, 5.6 ribaund, 1.3 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Yüksek basketbol IQ’su, soğuk kanlılığı, etkili dış şutları, mücadeleci kimliği ile ribaundlara verdiği katkı onu Euroleague seviyesinde de iyi bir görev adamı yapacaktır. Abromaitis istikrarlı performansı ile dikkat çeken üst düzey bir profesyonel.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …