Güncel Haberler

RESMİ: Olympiakos Rubit Yarışını Kazandı!

Koç Blatt ile ikinci sezonuna girerken yeniden yapılanmaya çalışan Olympiakos pota altını Augustine Rubit ile güçlendirdiğini açıkladı.

Kırmızılar Birleşik Amerikalı uzun ile 2 yıllık anlaşma imzaladıklarını açıkladılar. Bilindiği üzere Khimki de kendisi ile ilgileniyordu, yarışı Olympiakos kazandı.

2.00 metre boyunda olan 1989 doğumlu 4 numara Brose Bamberg forması ile Şampiyonlar Ligi’nde 19 maçta ortalama 25.5 dakika süre alırken 13.3 sayı, 6.3 ribaund, 1.3 asist ve BBL’de 38 maçta ortalama 23.5 dakikada 14.6 sayı, 5.3 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

Aslında bir 4.5 numara diyebiliriz onun için. Çünkü dış şutu yok ve daha çok alçak postta etkinliği olan bir uzun. Ancak fiziksel özellikleri sadece kısa beşlerde onu pivot pozisyonunda izleyebilmemize neden oluyor. Ribaundlardaki etkisi, atletizmi, ikili oyunları hareketli bitirebilmesi, mobil uzun olması ve her iki pota altındaki savaşçı kimliği ile Euroleague seviyesinde alternatif uzun rolünü rahatlıkla yerine getirebilecek bir isim Rubit.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …