Güncel Haberler

Khimki Yeni Uzununu NBA’den Getirmek İstiyor!

Geçtiğimiz günlerde Orlando Magic tarafından serbest bırakılan Rus milli takımının en değerli uzunu Timofey Mozgov, Moskova’nın ikinci takımı konumundaki Khimki ile görüşüyor!

32 yaşındaki tecrübeli uzun dizindeki sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezon hiç forma giyememişti. Son olarak 2017-18 sezonunda Brooklyn Nets forması ile 31 maça çıkmıştı ve 4.2 sayı, 3.2 ribaund ortalamalarına sadece 11 dakika sahada kalarak ulaşmıştı.

Bu transfer tamamlanırsa Mozgov’un Khimki’deki 3.dönemi olacak. NBA’den önce 2006-10 yıllarında sonrasında da 2011 lock-out döneminde Khimki formaları giymişti.

2.16 boyundaki dev uzun özellikle milli forma ile etkili peformanslar sergilemişti kariyerinin son döneminde. Şimdi diz sakatlığından sonra tekrar kendine gelmek için doğru bir adres olacaktır eski takımı Khimki. Her ne kadar eskisi kadar sağlıklı ve genç olmasa da halen Euroleague seviyesinde boyalı alanda çok büyük bir güç olacaktır. Khimki bu transferi mutlu sona ulaştırabilirse büyük iş yapmış olur.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …