Güncel Haberler

SON DAKİKA: Barcelona Mirotic’i Açıkladı!

Sizlere daha önce detaylarını ilettiğim üzere Barcelona eski Real Madridli Nikola Mirotic‘in transferini bitirmek üzereydi. Pürüzler giderildi ve Katalan ekibinden resmi açıklama geldi.

Son olarak NBA’de Milwaukee Bucks forması giyen ve İspanyol milli takımının da önemli bir parçası olan tecrübeli 4 numara 3+1 yıllık kontrata imza attı. Yıldız oyuncu ilk senesinde net 3.9 milyon euro, ikinci senesinde 4.5, üçüncü senesinde 5, opsiyonlu son senesinde 5.2 milyon euro kazanacak.

Son 4 yıldır NBA’de mücdele eden Mirotic sırasıyla Chicago Bulls, New Orleans Pelicans ve Milwaukee Bucks formaları giymişti. 2.07 boyunda olan 1991 doğumlu Mirotic, geçtiğimiz sezonu Bucks’da tamamlarken 28 maçta ortalama 22.2 dakika süre almış ve 10.6 sayı, %32.5 3sayı, 4.8 ribaund, 1.1 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Euroleague sahnesinde net bir fark yaratacaktır. Şutör ve mobil 4 numaraların değerli olduğu günümüz basketbolunda bu grubun en önemli temsilcilerinden biri kuşkusuz Mirotic.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …