Güncel Haberler

FLAŞ: Anadolu Efes Yeni Forvetini Buldu!

Motum’un takımdan ayrılmasının ardından 4 numara arayışında bulunan Anadolu Efes beklenen hamleyi yapıyor!

beIN Sports’un haberine göre CSKA Moskova‘nın serbest bıraktığı NBA patentli forvet Alec Peters ile 1 yıllık anlaşmaya imza attılar, bir kaç gün içinde kontratın imzalanması bekleniyor.

CSKA Moskova ile Euroleague’deki çaylak sezonunda şampiyonluğa ulaşan Alec Peters, 36 maçta 5.3 sayı, 2.7 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

2.06 boyunda olan 24 yaşındaki Birleşik Amerikalı uzun forvet, etkili üçlükleri ile ön plana çıkan bir forvet. Basketbol IQ’su yüksek olan ve üst düzeyde bir profesyonel olan Peters, yüzü dönük de adam eksiltebilen bir oyuncu olduğu için uzun beşlerde 3 numaraya bile kayabilir. Koç Ataman’ın hem Beşiktaş hem de Galatasaray’da elde ettiği başarılarda temel isimlerden biri olan şutör 4 numara, Erceg’in benzeri bir oyuncu olduğunu söylemek yanlış olmaz. Larkin de takım da kalırsa koç Ataman 1-4 rotasyonunda Micic-Larkin ve Petres-Moerman ile aradığı bütünlüğü rahatlıkla bulacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=yDkum4ivxII

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …