Güncel Haberler

Kuzminskas Panathinaikos’un Radarında

Mindaugas Kuzminskas halen piyasada kontrat alamamış değerli forvetlerden biri.

Olimpia Milano‘dan ayrıldıktan sonra henüz bir takım anlaşmayan Litvanyalı forvetin hedefinde NBA dönüşü olsa da Avrupa’dan gelen teklifleri de değerlendiriyor. Eski takımları Unicaja Malaga ile Zalgiris Kaunas onunla halen ilgilenirken Peters’ı kadrosuna katan Anadolu Efes’in ilgisi kalmadı. Diğer taraftan devreye yeni bir oyuncu girdi, Yunan devi Panathinaikos da onunla ilgileniyor.

2.05 boyunda olan 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu Milano ile geçtiğimiz sezon Serie A’da 9.2 sayı, 3.3 ribaund ve Euroleague’de ise 8.5 sayı, 3.3 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …