Güncel Haberler

RESMİ: Okben Ulubay Adriyatik Lig’de!

Türk basketbolunun çok şey beklediği genç solak kanat oyuncusu Okben Ulubay kariyerine Adriyatik Lig‘de devam etmeye karar verdi.

İlk kez burada sizlere detaylarını ilettiğim üzere Sırbistan temsilcisi FMP Beograd ile 2 yıllık sözleşme imzladı. Okben ile Galatasaray ile de ilgileniyordu.

2.00 metre boyunda olan 1997 doğumlu genç forvet 2017-18 sezonunda Darüşşafaka formasıyla BSL’de 31 maçta görev alırken 4.9 sayı, 1.8 ribaund, 1.9 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Eurocup’da ise 20 maçta sadece 3.4 sayı, 1.6 ribaund, 1.0 asist ortalamaları ile katkı verebilmişti.

Henüz 22 yaşında olan Okben’in kendine gelebilmek adına İstanbul’dan ve büyük takımlardan uzaklaşması şarttı. Hatta ülkemizden uzaklaşarak Adriyatik Lig gibi oyuncu yetişimi konusunda başarılı olan bir ligde süre alması, özellikle FMP’de sürelerinin de artacak olması bence hem kendisi için hem de milli takımımız için çok güzel bir haber. Umarım Okben mental olarak da gelişimini sürdürür, potansiyeli Euroleague seviyesinde ama oraya çıkmak için zamana ihtiyacı var.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Cedevita, Stewart ile İmzaladı

BKT EuroCup‘daki temsilcilerimizden Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Cedevita Olimpija kadrosunu Amerikalı bir kanat …