Güncel Haberler

Okben’in Yeni Adresi Belli Oluyor

Bonservisi Doğuş Grubu’nda olduğu için geçtiğimiz sezonu boşta geçiren, herhangi bir takımda forma giyemeyen Okben Ulubay yeni sezonda ülke dışına çıkmaya hazırlanıyor.

Yeşilgiresun ve Darüşşafaka’da iyi işler çıkaran ancak özellikle Yeşilgiresun’daki çıkışını tekrar yakalayamayan Okben, artık yeni sezonda ülke dışına çıkmaya hazırlanıyor. Solak oyuncunun Kızıl Yıldız’ın ikinci takımı ve Adriyatik Lig‘de mücadele eden FMP Beograd ile anlaşması bekleniyor.

2.00 metre boyunda olan 1997 doğumlu genç forvet 2017-18 sezonunda Darüşşafaka formasıyla BSL’de 31 maçta görev alırken 4.9 sayı, 1.8 ribaund, 1.9 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Eurocup’da ise 20 maçta sadece 3.4 sayı, 1.6 ribaund, 1.0 asist ortalamaları ile katkı verebilmişti.

Henüz 22 yaşında olan Okben’in kendine gelebilmek adına İstanbul’dan ve büyük takımlardan uzaklaşması şarttı. Hatta ülkemizden uzaklaşarak Adriyatik Lig gibi oyuncu yetişimi konusunda başarılı olan bir ligde süre alması, özellikle FMP’de sürelerinin de artacak olması bence hem kendisi için hem de milli takımımız için çok güzel bir haber. Umarım Okben mental olarak da gelişimini sürdürür, potansiyeli Euroleague seviyesinde ama oraya çıkmak için zamana ihtiyacı var.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …