Güncel Haberler

RESMİ: Micov Milano ile Kontrat Yeniledi

Galatasaray’daki başarılı performansının ardından Olimpia Milano‘ya transfer olan Vladimir Micov burada da performansıyla beğenileri topladı ve koç Messina’nın yeni yapılanmasında da kendisine yer buldu.

Sırp forvet kulüpten yapılan açıklamaya göre 2 yıllık yeni bir kontrata imza attı. Micov geçtiğimiz sezon Euroleague sahnesinde 13.9 sayı, %39.4 3sayı istatistikleri ile ne kadar verimli olduğunu göstermişti.

Messina’nın sisteminde daha kontrollü ve yarı sahada bir basketbol anlayışı olacak Milano’da Micov’un dış şutları ve yüksek basketbol IQ’su ile faydalı olacağı bir gerçek.

https://www.youtube.com/watch?v=TJBVcpoBE2s

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Milano’yu Kendi Silahı ile Vurdu

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk olduğu Olimpia Milano‘yu kendi silahı ile …