Güncel Haberler

RESMİ: Barcelona Claver’ın Kontratını Uzattı

Koç Pesic ile kontrat yenileyen Barcelona Lassa, yeni sezona hazırlanırken iç transferde de imzlara başladı.

Takımın tecrübeli isimlerinden İspanyol milli forvet Victor Claver ile 3 yıllık yeni bir kontrat imzaladılar.

Claver 2016 yazında Barcelona ile anlaşmış ve geride bıraktığımız 3 sezonda tüm kulvarlarda 204 maça çıkmıştı. Aynı zamanda bu süreçte takımının 2018 ve 2019 yıllarında Kral Kupası’nı kazanmasında da katkı sağlamıştı.

30 yaşında olan 2.07 boyundaki Claver bu sezon Liga Endesa’da yer aldığı 42 maçta 6.0 sayı, 4.1 ribaund, 1.2 asist istatistikleri ile katkı verirken Euroleague’de ise 35 maçta 5.3 sayı, 3.2 ribaund, 1.0 asist ortalamaları ile mücadele etmişti. Takımın savunma direnci, ribaundlar ve her iki forvet pozisyonunda da görev alabiliyor olmasıyla koç Pesic’in sisteminde kendisine önemli bir yer edinmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …