Güncel Haberler

RESMİ: Panathinaikos Rice’ı Açıkladı

Koç Pedoulakis’i göreve getirerek yeni bir yapılanma sürecine giren Panathinaikos sizlere geçtiğimiz günlerde ilettiğim üzere tecrübeki guard Tyrese Rice’ı kadrosuna kattı.

Yeşiller geçtiğimiz sezon Brose Bamberg forması ile FIBA Şampiyonlar Ligi’nde MVP seçilen 32 yaşındaki tecrübeli guardı kadrolarına kattıklarını açıkladılar.

2014 yılında Maccabi Tel Aviv forması ile Euroleague’de Final Four MVP’si seçilen Rice, geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde 16.4 sayı, 4.4 asist, 2.4 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

Calathes’in alternatifi olacak ve zaman zaman birlikte de izleyebileceğimiz Rice, Yunan guardın aksine daha bireyselliği ve skor üretimi ile ön plana çıkan bir guard. Geçen sezon Langford’dan alamadıkları katkıyı verebilecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …