Güncel Haberler

CSKA Bir Baskonialı’nın Daha Peşinde

Son Euroleague şampiyonu CSKA Moskova gelecek sezon da ünvanını koruyabilmek için sıkı çalışıyor ve hedeflerinde Baskonia’lı isimler var.

Sizlere daha önce ilettiğim gibi Baskonia’dan ayrılan Alman uzun Voigtmann ile biyük ölçüde anlaşmışlardı. Şimdi de hedeflerinde Higgins’in yerine düşünülen bir diğer eski Baskonialı Darrun Hilliard var.

1.98 boyunda olan 1993 doğumlu solak forvet geçtiğimiz sezon Baskonia forması ile Euroleague’de 9.4 sayı, 2.9 ribaund, 1.1 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Evet Higgins kadar katkı vermesini beklemek hayalcilik olur ama CSKA’nın birebire dayalı hücumlarında Baskonia’dan daha fazla ön plana çıkacağını düşünüyorum. Tabi yeni guard rotasyonunun ve oyun kurucuların kimler olacağı da bir hayli önemli olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …