Güncel Haberler

RESMİ: Oldenburg Oyun Kurucusunu Bayern’den Aldı

Önümüzdeki sezon Eurocup‘da mücadele edecek olan Alman ekibi Oldenburg, oyun kurucu transferini Bayern Munich‘den yaptı.

1.96 boyunda olan 1989 doğumlu tecrübeli oyun kurucu Braydon Hobbs önümüzdeki sezon Oldenburg’un başarısı için ter dökecek.

Almanya easyCredit BBL’de 32 maçta 13.3 dakika forma giyen Birleşik Amerikalı guard 6.0 sayı, 1.7 ribaund, 2.5 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Euroleague sahnesinde ise 18 maçta sadece 9.3 dakika süre alırken 3.7 sayı, 2.7 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Hobbs’un Euroleague seviyesi için yetersiz kalacağını tahmin etmek çok güç değildi. Şimdi ait olduğu ve daha başarılı olma ihtimali yüksek olan Eurocup seviyesine geri dönüyor. Oldenburg’un tempo odaklı basketboluna organizatör olarak çok iyi katkı verecektir.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …