Güncel Haberler

Fenerbahçe Melli’nin Yerini Doldurmak İçin Hedefini Belirledi!

İtalyan forvet Melli’yi NBA’e kaptıran Fenerbahçe Beko, onun yerini doldurmak için listenin başına eski gözdelerinden birini aldı.

Geçen yaz da Panathinaikos’dan ayrılmasıyla beraber sarı lacivertlilerin teklif sunduğu ama ikna edemediği Chris Singleton Barcelona‘nın yolunu tutmuştu. Şimdi ise Barcelona ile yollarını ayırmak üzere Milano başta olmak üzere bir çok Euroleague ekibi onunla ilgileniyor.

2.06 boyunda olan 1989 doğumlu tecrübeli forvet bu sezon koç Pesic’in sisteminde dış şutları, birden fazla pozisyonu savunabilmesi ve ribaundlardaki katkısı ile önemli bir parçaydı. Belki Melli kadar basketbol IQ’su yüksek bir isim değil ama atletizm konusunda da ondan çok daha fazla katkı vereceği bir gerçek ki sarı lacivertlilerin de bu konuda ne kadar eksik olduğunu görmüştük.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …