Güncel Haberler

RESMİ: Olympiakos Transferi Punter ile Açtı!

Guard rotasyonunda yenilemeye gitmek isteyen koç Blatt yönetimindeki Olympiakos ilk hamlesini yaptı.

Hem AEK ile hem de Virtus Bologna ile FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde zirveye ulaşmayı başaran Kevin Punter Yunan devi ile 2 yıllık anlaşmaya imza attı.

1.90 boyunda olan 26 yaşındaki Birleşik Amerikalı guard geride bıraktığımız sezon FIBA Şampiyonlar Ligi’nde de en iyi beşe seçilmişti. Şampiyonluk yolunda 15.0 sayı ve 3.0 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Son 2 sezon üst üste Şampiyonlar Ligi’nde takımlarını zirveye taşımayı başarmış olan Punter, “Winner” ünvanını fazlasıyla haketmiş bir oyuncu. Hücumda takımlarının lideri olmayı bilen, hem penetreleri hem de şutları ile komple bir silah olan Punter, Euroleague seviyesi için hazır mı değil mi tartışılır bana göre. Özellikle savunma sertliği konusunda sorunlar yaşayabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=ThQDiurijqQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …