Güncel Haberler

Ömer Aşık’dan Gelen Haberler İyi Değil!

2016-17 sezonunda New Orleans Pelicans forması giyerken tam olarak teşhis konulamayan bir hastalık geçiren ve ciddi şekilde kilo kaybeden milli oyuncu Ömer Aşık halen iyileşebilmiş değil.

ABD basınında belirtilen iddialar ise haberleri daha kötü hale getiriyor, çünkü Ömer’in kariyerinin bittiği söyleniyor. Mevcutta 2020 yazına kadar kontratı bulunan Chicago Bulls da maalesef bu kötü haberi destekler şekilde NBA yönetimine başvurarak kariyerini noktalamasına sebep olacak bu hastalık nedeniyle maaş boşluğu isteyip aldığını yazdı.

Yani Bulls anlaşma gereği sözleşmede yazan 3 milyon doları Ömer’e ödeyecek ancak maaş havuzunda o yokmuş gibi yeni transfer yapabilecek. NBA yönetimi sadece bir oyuncunun yaşadığı ciddi sakatlıklar ve rahatsızlıklar nedeniyle bu hakkı takımlara tanıyor.

32 yaşındaki milli uzun Ömer Aşık, 2017-18 sezonunda sadece 18 maçta görev alabilirken 2018-19 sezonunda ise hiç bir maça çıkamadı maalesef.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …