Güncel Haberler

RESMİ: Khimki’den Pota Altına Takviye

Önümüzdeki sezon Euroleague‘de yoluna devam edecek olan ve bu sefer play-off biletini kapmayı hedefleyen Khimki, pota altına takviye yaptı.

Zenit forması ile verimli bir sezon geçiren tecrübeli Rus uzun Evgeny Valiev ile anlaştıklarını açıkladılar. Daha önce kariyerinde 7DAYS EuroCup ve FIBA EuropeCup’da forma giymiş olan Valiev, ilk kez Euroleague sahnesinde boy gösterecek.

Geride bıraktığımız sezonu Eurocup’da 4.5 sayı, 2.4 ribaund, 1.1 asist ve VTB Lig play-off’larında ise 6.1 sayı istatistikleri ile tamamlamıştı. Sertliği ve ribaundlardaki etkinliği ile bilinen Valiev, kenardan gelerek özellikle savunmadaki direnci ve enerjiyi arttırma konusunda takımına destek olacaktır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …