Güncel Haberler

Zalgiris’in Hedefi Williams-Goss

Koç Blatt yönetiminde beklentilerin altında bir sezon geçiren ve ekonomik anlamda da eski gücünde olmayan Olympiakos‘da ayrılık haberleri artmaya başlayabilir.

Geçtiğimiz sezon koç Blatt’ın çok isteyerek kadroya kattığı Nigel Williams-Goss da beklentileri tam olarak karşılayamayan isimlerden biriydi, daha doğrusu takımdaki olumsuz havaya kapılmıştı o da. Sezonun bitmesinin ardından Zalgiris Kaunas ile bir kontrat görüşmesi yapan ve prensipte anlaşan Goss, takımı Olympiakos’a kendisini serbest bırakmaları konusunda istekte bulundu. İmzaladığı kontrata göre Yunan ekibi isterse onu 10 Temmuz’a kadar serbest bırakma hakkına sahip.

1.91 boyunda olan 28 yaşındaki Birleşik Amerikalı guard Euroleague sahnesinde 9.2 sayı, 4.2 asist istatistikleri ile performans göstermiş ve Partizan’daki harika sezonunun ardından Avrupa’nın zirvesine de uyum sağladığını göstermişti. Sürati, deliciliği ve her geçen gün gelişen organizasyon becerileri artı savunması ile değerli bir guard olma yolunda ilerliyor Goss ki koç Jasikevicius öğretmenliğinde Zalgiris okulunda bu süreci hızlandıracağı bir gerçek. İki taraf için de en doğru hamle olur.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …