Güncel Haberler

BOMBA: Fenerbahçe Beko Müthiş Bir Hamleye İmza Atıyor!

Fenerbahçe Beko önümüzdeki sezon için flaş bir transferi bitirdi!

Euroleague yarı finalinde ve Tahincioğlu Basketbol Süper Lig final serisinde Anadolu Efes karşısında kaybeden Fenerbahçe Beko, NBA’de Philadelphia 76ers forması ile istediğini bulamayan ve 1 Temmuz’da serbest kalacak Türk basketbolunun genç yıldızı Furkan Korkmaz ile anlaşmaya vardı. Yakın zamanda resmi açıklamanın da yapılması bekleniyor.

1997 doğumlu olan 1.98 boyundaki guard 76ers forması ile geride bıraktığımız sezon 52 maçta forma giyerken 13.8 dakika sahada kalırken ortalama 5.7 sayı, 2.2 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti. Furkan Dünya Kupası elemelerinde ise milli forma ile 4 maçta görev alırken ortalama 20.3 sayı, %61.1 3sayı, 4.3 ribaund, 1.5 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Bu hamle ile sarı lacivertlilerin guard rotasyonunda Dixon (kontratı devam ediyor), Sinan (kontratı bu yaz bitiyor), Melih (kontratı devam ediyor) ile beraber çok önemli bir yerli oyuncu havuzu oluşmuş oldu. Genç yıldız Furkan’ın koç Obradovic yönetiminde gelişimini 2 kat daha hızlandıracağı bir gerçek. Sarı lacivertliler çok ama çok önemli bir hamleye imza attılar,önümüzdeki sezon Furkan’la beraber onları izlemek bir kat daha keyifli olacak.

*** BASKETSERVİSİ ÖZEL HABERİDİR, İZİNSİZ KOPYALANAMAZ YA DA YAYINLANAMAZ. ***

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …