Güncel Haberler

Jazz – Grizzlies Takası Gerçekleşti

NBA‘de bir süredir gündemde olan Utah Jazz ile Memphis Grizzlies arasındaki takas sonuçlandı.

Yeni sezonda tecrübeli oyun kurucu Mike Conley‘i artık Jazz forması ile izleyeceğiz. İşte Grizzlies’ın Conley karşılığında Jazz’dan aldıkları:

  • Grayson Allen
  • Kyle Korver
  • Jae Crowder
  • Perşembe yapılacak 2019 Draft’ındaki 1.tur 23.sıra seçim hakkı
  • 2020 Draft’ında ilk tur seçim hakkı

1.85 boyunda olan 1987 doğumlu Conley, 2007 draftında kendisini 4.sıradan seçen Grizzlies’den ilk defa ayrılacak bu transferle. Geçtiğimiz sezon takımı ile 70 maçta görev alırken 33.4 dakika sahada kalmış ve 21.1 sayı, %36.4 3sayı, 3.4 ribaund, 6.4 asist istatistiklerini yakalayarak kariyerinin en verimli döneminde olduğunu göstermişti. Jazz çatısı altında genç skorer Donovan Mitchell ile beraber iyi bir ikili olmaları ve takıma seviye atlatmaları bekleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=M9ZYIgqlqKA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …