Güncel Haberler

RESMİ: Itoudis ve CSKA Moskova Nikah Tazelediler

Koç Dmitris Itoudis‘in CSKA Moskova ile kontratı bu yaz sona erecekti ve Yunan koçun geleceği net değildi. Ancak gelen Euroleague şampiyonluğunun ardından sizlere daha önce ilettiğim üzere taraflar yeni bir kontrat için prensip anlaşmasına varmışlardı.

Yapılan resmi açıklama ile 48 yaşındaki Itoudis ile 2021 yazına kadar geçerli 2 yıllık yeni bir kontrata imza atıldığını duyurdu Rus devi. Ayrıca yeni kontratta 2021-22 sezonu için de geçerli olacak bir opsiyonun olduğu gelen haberler arasında.

Böylelikle CSKA artık yeni sezon için kadro yapılanması adına artık daha somut adımlar atabilir. Henüz yıldızlar topluluğu kadrolarında kontratları sona ermiş hiç bir oyuncu ile resmi olarak nikah tazelemiş değiller. Itoudis ile anlaşılmasının ardından bu yeni oyuncu kontratlarının da açıklaması bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …