Güncel Haberler

Olympiakos Eski Uzununu Tekrar Takıma Katmak İstiyor

Euroleague‘de beklentilerin altında kalan ve Yunanistan Ligi’nde yaşanan olayların ardından ligden ihraç edilen Olympiakos, önümüzdeki sezon için tekrar eski günlerine dönmek için yazı önemli hamlelerle verimli geçirmek istiyor. Bu yolda görüşmeye başladıkları ilk isim de CSKA Moskova ile kontratı sona eren eski oyuncuları Othello Hunter.

Yıldız uzun Euroleague şampiyonluğuna ulaştıktan sonra CSKA Moskova’dan ayrılması beklenen isimlerden biri. Rus ekibi ona yeni bir kontrat önerse de piyasada daha yüksek bir kontrat bulma ihtimali var. Olympiakos da bu takımlardan biri. İlk teklif henüz oyuncunun istediği seviyede olmasa da Yunan ekibi teklifi biraz daha yükseltme konusunda hevesli ve görüşmeler devam ediyor taraflar arasında.

Olympiakos kadrosunda tutmaya çalıştığı Nikola Milutinov ile Othello Hunter’ın sürelerini paylaştırmak istiyor 5 numara pozisyonunda.

33 yaşındaki Hunter bu sezon CSKA Moskova ile Euroleague şampiyonluğuna uzanırken görev aldığı 36 maçta 7.7 sayı, 4.3 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

https://www.youtube.com/watch?v=MOX9IRlEZVQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …