Güncel Haberler

Zalgiris Kaunas Üst Üste 9.Kez Şampiyon!

Litvanya Ligi final serisinde 2-0 önde olan Zalgiris Kaunas konuk ettiği Lietuvos Rytas‘a hiç acımadı ve Zalgirio Arena’da 92-54’lik skorla kazanarak üst üste 9.şampiyonluğuna ulaştı.

İlk çeyrekten farkı çift hanelere çıkaran koç Jasikevicius’un öğrencileri ilk yarıda Rytas’ın sadece 20 sayı bulmasına izin verdi. İkinci yarıda da vitesi hiç düşürmeyen Zalgiris rakibini tam 38 sayı farkla yenerek üst üste 9. ve kulüp tarihindeki 21.şampiyonluğa ulaşmış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibinde Zalgiris Kaunas’da Edgaras Ulanovas 15 sayı ve Brandon Davies ile Aaron White 13’er sayı ile katkı verirken, Deon Thompson da 10 sayı ile çift haneli skor üreten diğer isim oldu.

Rytas’da ise Martynas Echodas 17 sayı, Artsiom Parakhouski 14 sayı ve Derek Needham 10 sayı ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’e Evinde Yan Bakılmıyor!

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Panathinaikos‘u 80-68 gibi farklı bir …